Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Zomer in huis met Gerbera's.

15 March 2011
Zomer in huis met Gerbera's.

In de nacht van 26 op 27 maart gaat dit jaar de zomertijd in. Het blijft steeds langer licht en we kijken uit naar zonnig weer! Bloemen geven vrolijkheid aan de zomertijd en dat geldt in extra mate voor gerbera’s. De bloemen hebben de vorm van de zon en zijn er in bijna alle kleuren van de regenboog. Met de gerbera heb je niet alleen het zonnetje in huis… je wordt het zelf ook!

Met gerbera heb je altijd het zomergevoel. Dat komt niet alleen door de bloemen, die de vorm van de zon hebben, maar ook door de feestelijke kleuren. De gerbera is verkrijgbaar in haast elke kleur: van vuurrood tot opvallend paars, van sereen wit tot knalgeel. Een vaas met een kleurenmix van gerbera’s zorgt voor een spetterende zomershow in huis. Een krachtig effect krijg je juist door te kiezen voor één gerberakleur. Het extra zonnige effect van gerbera’s is dat iedereen gaat stralen van vrolijkheid!

Gerbera’s hebben een lange steel. Een speels effect krijg je door de stelen op verschillende hoogtes af te snijden en in een aantal verschillende vaasjes te zetten. Doordat gerbera’s zeer sterke snijbloemen zijn, blijven ze vaak twee weken lang in een vaas stralen. Zorg wel dat de vaas schoon blijft en het water helder.