Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Walter Van Gastel

Op Tuincentrum Overzicht vindt u uiteraard ook een overzicht van alle tuincentra die gevestigd zijn in België. U kunt op uw vestiging klikken voor openingsuren, een routebeschrijving en promoties.

De tuincentra van Walter Van Gastel kenmerken zich als een gezellige en warme omgeving. Het familiebedrijf is uitgegroeid van een bescheiden bloemenzaakje naar 8 tuincentra.

Het assortiment bestaat uit een ruim aanbod van verse snijbloemen en kamer- en buitenplanten. Ook voor stijlvolle geschenk- en decoratie artikelen kunt u terecht bij de tuincentra van Walter Van Gastel. U kunt snel en gemakkelijk een bestelling plaatsen op de webshop of genieten van de unieke sfeer met exclusieve presentaties op locatie. De familie probeert samen met het personeel van iedere dag een fleurige dag te maken en verwelkomen u graag.

Voor het laatste nieuws rondom verschillende tuincentra van Walter Van Gastel, kunt u terecht op de website en op de hoogte blijven van de laatste acties.