Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Natuurlijk in balans

Na een tijd van veel drukte wordt het vanaf februari hoog tijd om uw leven weer beter in balans te brengen. Goede voornemens als meer bewegen, minder eten en meer rust prijken steevast op de meeste lijstjes. Vergeet daarbij ook het interieur niet. Een groene omgeving draagt bij aan meer rust van lichaam en geest. Zo komt u ‘natuurlijk’ in balans.

Lichaam en geest
Planten hebben invloed op mensen. Zo wel lichaam als geest heeft baat bij de aanwezigheid van planten in huis. Kamerplanten zorgen namelijk voor een goede luchtvochtigheid, produceren zuurstof en zuiveren de lucht. Gezondheidsklachten als hoofdpijn en vermoeidheid worden daarmee tegengegaan. Ook onze geest krijgt positieve impulsen dankzij kamerplanten. Onderzoeken tonen aan dat we ons veiliger, relaxter en opgewekter voelen wanneer we ons in een groene omgeving bevinden.

Groen in uw vingers
Voor elk interieur en persoonlijke smaak zijn er boeiende planten te vinden. Groot, klein, romantisch, modern, kleurrijk… Bij het tuincentrum vindt u een verrassend breed assortiment. Echte toppers zijn de (sterk) luchtzuiverende lepelplant (Spathiphyllum), de sfeervolle Areca-palm of de exotische bromelia. Alhoewel veel mensen denken dat groene vingers een must zijn om planten in huis te hebben, is het tegenovergestelde waar. De truc is om de zeer eenvoudige aanwijzingen (die op een steker of label staan bij de plant) te lezen en te volgen. Dat kan iedereen!