Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

creëer eigentijdse decoraties met de Gentse azalea

29 October 2012
creëer eigentijdse decoraties met de Gentse azalea

De comeback van de azalea
De tijd van fantasieloze vensterbanken met bestofte kamerplanten is voorbij. Vandaag kiest de consument voor een stijlvol en levendig interieur, dat doorheen het jaar kleine accentverschillen kent. De Gentse azalea is hiervoor ongelooflijk geschikt. Deze uitbundige bloeier flatteert elk interieur.

Azalea geeft extra cachet wanneer u hem combineert met een mooie pot, een extra lint, houtsnippers, riet en dergelijke meer. Van kleine exemplaren kan je er meerdere plaatsen op een salontafel of buffetkast. Het uitgebreide kleurenpallet van azalea geeft u bovendien de kans originele combinaties te maken.

Vier topfloristen
Op Countryside demonstreren vier floristen de decoratiemogelijkheden met azalea. Op 1 november kan je Noda Haruko aan het werk zien, 2 november is Carmen Lucia van piket. Stijn Simaeys haalt al zijn vaardigheden boven op 3 november en Sandra Van Ongeval probeert de bezoekers te verrassen op 4 november.

Deze vier floristen staan garant voor vakmanschap en creativiteit en vervaardigen meesterwerkjes, die u maar wat graag mee naar huis zou willen nemen om te laten schitteren in uw eigen leefomgeving tijdens deze donkere wintermaanden.

Misschien heeft u wel dat geluk. Bezoekers aan Countryside maken kans op zo’n verrassende azalea wanneer ze deelnemen aan de wedstrijd op de stand ‘Gentse azalea’ (stand 1258 in het gedeelte Home & Inspirations van hal 1). Allen daarheen!