Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

De hangbegonia is dé balkonplant van 2017

20 March 2017
De hangbegonia is dé balkonplant van 2017

Een waterval van bloemen en een prachtige sfeermaker op ieder balkon: de hangbegonia is dé balkonplant van 2017, en terecht!

De hangbegonia

Zelfs het meest saaie balkon knapt enorm op van deze waterval van bloemen. En omdat u 'm kunt ophangen past 'ie altijd. Dat is nog eens handig!

Hangbegonia balkonplant

Over de hangbegonia

Omdat u er een zomer lang plezier van heeft, vanwege de kleuren, de geuren én de vorm is de hangbegonia verkozen tot Balkonplant van het Jaar 2017. Bovendien doet de plant niet ingewikkeld over zijn verzorging, dus ook zonder groene vingers wordt u beste maatjes met deze balkonplant. 

Over de verkiezing Balkonplant van het Jaar

De verkiezing van de ‘Balkonplant van het Jaar’ is een initiatief van Mooi Wat Planten Doen. Sinds 1998 buigt een jury van groenspecialisten zich jaarlijks over de vraag welke éénjarige zomerbloeier het predicaat ‘Balkonplant van het Jaar’ krijgt. Daarbij spelen criteria als trends, bloei en gemak een belangrijke rol.