Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstverlichting assortment Aveve Bedoret

Kerstverlichting

Bij Aveve Bedoret in Thirimont kunt u kerstverlichting kopen om uw huis van binnen en buiten te laten schitteren deze kerst! Bij Aveve Bedoret hebben ze de verschillende soorten kerstverlichting voor u opgehangen zodat u de beste keuze kunt maken voor uw eigen huis. Zoekt u LED verlichting, flikkerende of gekleurde lichtjes of juist klassieke vlamlichtjes, u vindt het bij Aveve Bedoret.

Kerstverlichting kopen bij Aveve Bedoret

Kerstverlichting is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Bedoret in Thirimont de verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstverlichting.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Bedoret

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Henegouwen bij Aveve Bedoret zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Bedoret in Thirimont helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Bedoret

Chaussee de Mons 30
Thirimont, 6500

+32 (0)71 70 37 77bedoret.ets@aveve.be