Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Aveve Hoevenen

Kerstcadeautjes

Bij Aveve Hoevenen in Hoevenen kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Aveve Hoevenen in Hoevenen heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Aveve Hoevenen. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Aveve Hoevenen

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Hoevenen in Hoevenen de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Hoevenen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Aveve Hoevenen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Hoevenen in Hoevenen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Hoevenen

Ettenhoven 69
Hoevenen, 2940

03 605 04 89brovee.bvba@aveve.be