Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Aveve Claes

Kerstcadeautjes

Bij Aveve Claes in Scherpenheuvel kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Aveve Claes in Scherpenheuvel heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Aveve Claes. 

Kerstcadeau's kopen bij Aveve Claes

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Claes in Scherpenheuvel de kunstbloemendeurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Claes

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Aveve Claes zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Claes in Scherpenheuvel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Claes

Mannenberg 129
Scherpenheuvel, 3270

+32 (0)13 677572[email protected]