Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Aveve Dams Alfons

Kerstartikelen

Bij Aveve Dams Alfons in Geel ten Aart kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Aveve Dams Alfons terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Aveve Dams Alfons

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Dams Alfons in Geel ten Aart de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Dams Alfons

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Aveve Dams Alfons zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Dams Alfons in Geel ten Aart helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Aveve Dams Alfons

Blokstraat 23
Geel ten Aart, 2440

014 58 02 24dams.fons@aveve.be