Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstversiering assortment Aveve Geert Halewyck

Kerstversiering

Bij Aveve Geert Halewyck in Gistel, bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Aveve Geert Halewyck. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.

Kerstversiering kopen bij Aveve Geert Halewyck

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstverlichting
  • Kerstkrans
  • Kerstguirlande

Wilt u weten of Aveve Geert Halewyck in Gistel de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Geert Halewyck

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in West Vlaanderen bij Aveve Geert Halewyck zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Geert Halewyck in Gistel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Geert Halewyck

Tempeldreef 29
Gistel, 8470

+32 (0)59 27 98 32Geert.Halewyck@gmail.com