Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Aveve H.V. Bois de Villers

Kerstshow

Bij Aveve H.V. Bois de Villers in Bois-de-Villers kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Aveve H.V. Bois de Villers

Aveve H.V. Bois de Villers heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Aveve H.V. Bois de Villers.

Wilt u weten of Aveve H.V. Bois de Villers in Bois-de-Villers de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve H.V. Bois de Villers

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Aveve H.V. Bois de Villers? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Aveve H.V. Bois de Villers in Namen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Aveve H.V. Bois de Villers in Bois-de-Villers.

Aveve H.V. Bois de Villers

Rue des Six Bras 41
Bois-de-Villers, 5170

+32 (0)81 43 45 63oxygarden.sprl@aveve.be