Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstshow assortment Aveve Jean de Poortere

Kerstshow

Bij Aveve Jean de Poortere in Blaugies kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Aveve Jean de Poortere

Aveve Jean de Poortere heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Aveve Jean de Poortere.

Wilt u weten of Aveve Jean de Poortere in Blaugies de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Jean de Poortere

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Aveve Jean de Poortere? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Aveve Jean de Poortere in Henegouwen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Aveve Jean de Poortere in Blaugies.

Aveve Jean de Poortere

Route Verte 37
Blaugies, 7370

+32 (0)65 65 29 71