Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace

Kerstartikelen

Bij Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace in Tollembeek kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace in Tollembeek de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace in Tollembeek helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Aveve Leirens-Eylenbosch Ignace

Statiestraat 132
Tollembeek, 1570

054 58 91 85leirens.ignace@aveve.be