Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstbomen assortment Aveve Michaelis Mertes S.C.

Kerstbomen

Bij Aveve Michaelis Mertes S.C. in Thommen kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij Aveve Michaelis Mertes S.C.

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Michaelis Mertes S.C. in Thommen de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Michaelis Mertes S.C.

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Luik bij Aveve Michaelis Mertes S.C. zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Michaelis Mertes S.C. in Thommen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Michaelis Mertes S.C.

Gruefflingen 6
Thommen, 4791

080 32 91 26michaelis.mertes.sc@aveve.be