Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstversiering assortment Aveve Tom & Melissa

Kerstversiering

Bij Aveve Tom & Melissa in Lubbeek, bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Aveve Tom & Melissa. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.

Kerstversiering kopen bij Aveve Tom & Melissa

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Aveve Tom & Melissa in Lubbeek de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Tom & Melissa

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Aveve Tom & Melissa zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Tom & Melissa in Lubbeek helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Tom & Melissa

Staatsbaan 43
Lubbeek, 3210

016620793vanderborght.tom@aveve.be