Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstshow assortment Aveve Van Dyck SPRL

Kerstshow

Bij Aveve Van Dyck SPRL in Baileux kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Aveve Van Dyck SPRL

Aveve Van Dyck SPRL heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Aveve Van Dyck SPRL.

Wilt u weten of Aveve Van Dyck SPRL in Baileux de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Van Dyck SPRL

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Aveve Van Dyck SPRL? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Aveve Van Dyck SPRL in Henegouwen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Aveve Van Dyck SPRL in Baileux.

Aveve Van Dyck SPRL

Zoning industriel 4
Baileux, 6464

060 21 27 97vandyck.sprl@aveve.be