Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kunstkerstbomen assortment Aveve Vekemans en Zonen BVBA

Kunstkerstbomen

Bij Aveve Vekemans en Zonen BVBA in Itegem kunt u kerstbomen en kunstkerstbomen kopen voor de feestdagen. Ga bij ze langs om de kerstboom uit te zoeken die u tijdens de kerstdagen zal gaan vergezellen. Wat dacht u van een mooie echt Nordmann, een kunstkerstboom met LED verlichting, een grappige roze boom of een extra hoge van over de 2m! 

Kerstbomen kopen bij Aveve Vekemans en Zonen BVBA

Kerstbomen, echt of immitatie, zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Hoogte
  • Soort boom
  • Kleur
  • Met of zonder verlichting in het geval van een kunstkerstboom

Wilt u weten of Aveve Vekemans en Zonen BVBA in Itegem de soort Nordmann of kunstboom met verlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in echte of immitatie kerstbomen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Vekemans en Zonen BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Aveve Vekemans en Zonen BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Vekemans en Zonen BVBA in Itegem helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Vekemans en Zonen BVBA

Isschotweg 248
Itegem, 2222

015 24 15 50vekemans.jan@aveve.be