Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstbomen assortment Aveve Wauters Stefan

Kerstbomen

Bij Aveve Wauters Stefan in Vliermaal kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij Aveve Wauters Stefan

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Kerstbomen
  • Kerstverlichting
  • Kerstdorpen

Wilt u weten of Aveve Wauters Stefan in Vliermaal de kerstverlichting, kerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Aveve Wauters Stefan

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Aveve Wauters Stefan zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Aveve Wauters Stefan in Vliermaal helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Aveve Wauters Stefan

Tongersesteenweg 392
Vliermaal, 3724

0477 52 38 82wauters.stefan@aveve.be