Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstshow assortment Bloemen Blavier

Kerstshow

Bij Bloemen Blavier in Gingelom kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Bloemen Blavier

Bloemen Blavier heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bloemen Blavier.

Wilt u weten of Bloemen Blavier in Gingelom de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloemen Blavier

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bloemen Blavier? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bloemen Blavier in Limburg. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bloemen Blavier in Gingelom.

Bloemen Blavier

Thewitstraat 18A
Gingelom, 3891

011882180steven@bloemenblavier.be