Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Bloemenparadijs bvba

Kerstshow

Bij Bloemenparadijs bvba in Zwevegem kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Bloemenparadijs bvba

Bloemenparadijs bvba heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bloemenparadijs bvba.

Wilt u weten of Bloemenparadijs bvba in Zwevegem de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloemenparadijs bvba

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bloemenparadijs bvba? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bloemenparadijs bvba in West Vlaanderen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bloemenparadijs bvba in Zwevegem.

Bloemenparadijs bvba

Otegemstraat 319
Zwevegem, B-8550

0032-56755525bloemenparadijs@skynet.be

Beoordeling