Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kerstshow assortiment Bloementuin

Kerstshow

Bij Bloementuin in Overmere kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Bloementuin

Bloementuin heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Bloementuin.

Wilt u weten of Bloementuin in Overmere de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Bloementuin

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Bloementuin? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Bloementuin in Oost Vlaanderen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Bloementuin in Overmere.

Bloementuin

Loereveldstraat 54
Overmere, 9290

0476695183info@bloementuin.be