Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Het kan echt: uw huis als mini eco-systeem

Deze maand staat geheel in het teken van de woonplant Exclusieve palmen. Naast een lust voor het oog, brengen deze ook meer zuurstof in uw huis. Uw eigen mini eco-systeem bestaat echt!

Maak van uw huis een gezonde leefomgeving

Er is geen oneindige hoeveelheid zuurstof in de dampkring. Maar, gelukkig zijn daarvoor bomen, planten en algen. Deze ademen net zoals wij koolstofdioxide in en zuurstof uit. Mensen en planten vullen elkaar precies aan dus!

Een frisse wind door het huis

Hoe groter het bladoppervlak van de plant, hoe meer zuurstof de plant afgeeft. Ga voor een speels effect met diverse soorten, maten en vormen. U creërt naast een gezonde leefomgeving namelijk ook een stijl die perfect past in de botanische trends van nu!

Mooi en functioneel tegelijk 

Er zijn nog meer voordelen! Exclusieve palmen nemen fijnstof op én breken omgevingsstoffen als aceton (uit transpiratie) en formaldehyde (uit meubels of de printer) af. Daarnaast verdampen ze met hun grote groene bladeren veel vocht. Dat is weer een goede en natuurlijke oplossing voor droge lucht in huis, als gevolg van centrale verwarming.

Genoeg redenen om uelf en uw binnenklimaat te trakteren op een paar prachtige exclusieve palmen