Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Laat een frisse wind door jouw interieur waaien

De recente pandemie liet iedereen natuurlijk veel thuis zitten. Nu wordt duidelijk dat wij ook na corona meer tijd in huis zullen doorbrengen en het is dan ook een duidelijke trend dat men in België meer aandacht besteedt aan het interieur daarvan en bijpassende meubelen. Een nieuwe indeling, of zelfs een aantal kleine aanpassingen, kunnen een frisse wind door jouw huis laten waaien, wat bij jou weer zorgt voor een fris hoofd.  Lees direct verder voor de beste tips van dit moment en geniet (opnieuw) van jouw woning.

Breng meer groen in huis

Mocht je over een tuin beschikken, dan heb je wellicht wat mooi groen in jouw omgeving, maar als je wilt dat ook jouw interieur bijdraagt aan jouw gezondheid, dan breng je dit ook naar binnen. Planten en bloemen passen in elke ruimte en brengen letterlijk zuurstof in huis. Tel daarbij op dat natuur ook gewoon rust brengt en er is geen reden om niet wat extra leven in huis te halen.

Laat je niet afschrikken door het feit dat je bepaald geen groene vingers hebt, want er zijn genoeg onderhoudsarme varianten. Groen past mooi in de slaapkamer, maar kan ook zeker bevorderlijk werken in de bad- of slaapkamer. Zoals we verderop zullen vertellen, hoef je voor deze aankoop niet per se naar het tuincentrum, maar kun je ook online mooie planten en bloemen vinden.

VidaXL meubels

Zorg voor licht

Niet alleen deze planten hebben licht nodig, voor jou is dit ook bevorderlijk. We zeggen je hier niet dat je direct een aantal extra ramen moet laat plaatsen in jouw woning, maar het is het is wel mogelijk om zo efficiënt mogelijk te werken met het licht dat jouw woning binnenvalt. Licht maakt je letterlijk vrolijker en helpt je om in jouw ritme te blijven, vooral als je hele dagen blijft thuis werken.

Kies voor een interieur dat je eenvoudig aanpast

Misschien vind jij het wel heel leuk om jouw interieur regelmatig aan te passen, maar zie je op tegen de kosten. Dat is niet helemaal terecht, want je kunt ervoor kiezen om een aantal mooie stukken neer te zetten en vervolgens af en toe van accessoires te wisselen. Voor leuke dekens, kaarsen en andere producten die jouw huis gezellig maken, hoef je dan ook niet de hoofdprijs te betalen. Je zult zeker verrast zijn over hoe je zo eenvoudig jouw woning een nieuwe uitstraling geeft.

Deze trend past ook binnen de keuze voor less is more. Een paar basisstukken zorgen voor meer rust in huis en een strakke inrichting. Dit hoeft natuurlijk nog niet voor een onpersoonlijk interieur te zorgen, want er is genoeg ruimte voor jouw persoonlijke herinneringen en accessoires, die jouw huis echt van jou maken.

Profiteer volop van de mogelijkheden van internetaankopen

Hoe zorg je nu dat je de eerste stap zet om het interieur van jouw woning eens grondig aan te passen? Stap één is het opdoen van inspiratie op het internet. Niet alleen kun je hiervoor kijken bij jouw favoriete online winkels, er zijn ook tal van blogs en fotocompilaties die jou op het creatieve pad zetten. Als je een idee hebt van wat jouw wensen zijn, is het tijd om de juiste producten aan te schaffen.

Bij digitale aankopen kun je snel en eenvoudig prijzen vergelijken. Binnen enkele minuten heb je toegang tot een groot aanbod en webshops geven je ook tips voor alternatieve artikelen.  Je hoeft daarbij overigens geen zorgen te hebben over het feit dat je een nieuw meubel niet ziet, voordat het geleverd wordt, want je profiteert van dezelfde wettelijke retourtermijnen, maar in het comfort van jouw eigen woning.

Ben je bang dat je digitaal een aanbieding zult mislopen? Dit is opnieuw nergens voor nodig. De meeste moderne webwinkels hebben bijvoorbeeld een digitale nieuwsbrief, die jou automatisch op de hoogte brengt van elke actie. Vergeet daarnaast sociale media zoals Instagram en Twitter niet en kijk zeker bij het kopje met acties op de website van de webshop zelf. Digitale winkels houden om de paar maanden een uitverkoop. Zo bieden online aankopen dus veel voordelen en hoef je nooit de volle prijs te betalen.

Voor de genoemde accessoires, tafels, poefs, banken en andere meubels kun je onder meer terecht bij vidaXL. Dat is een online woonwinkel waar je letterlijk jouw hele huis opnieuw kunt inrichten en die zonder meer leveren in België. Of je nu inspiratie of een daadwerkelijke aankoop zoekt, dit kan een goed een startpunt zijn. Al met al wensen wij jou nu dus veel plezier met het verfrissen van jouw interieur en hopen we dat je snel geniet van die nieuwe wind.