Vind jouw tuincentrum

Leuke kerstshow in Antwerpen

Wilt u dit jaar een leuke kerstshow bezoeken in Antwerpen? Tuincentrum Rijmenants opent deze Kerst haar deuren voor u! Ontdek de nieuwste kersttrends en doe volop inspiratie op. Door het gehele tuincentrum staan de mooiste kerstdecoraties voor u uitgestald, zodat u uw eigen huis ook prachtig kunt versieren, vanbinnen én buiten.

Volop kerstinkopen doen op de kerstshow van Rijmenants in Antwerpen

Als u een rondje maakt door het ruime Tuincentrum Rijmenants in Antwerpen, wordt u langs de verschillende kersttrends geleid. U vindt deze verspreid over een groot deel van de afdelingen. U koopt hier onder andere:

  • Diverse kerstdecoraties, zoals kerstballen, pieken, slingers, figuurtjes voor in de boom en leuke beeldjes
  • Kerstverlichting voor binnen en buiten
  • Echte kerstbomen
  • Heel veel verschillende soorten kunstkerstbomen
  • Kerstboomversiering

De kerstproducten zijn overzichtelijk geordend.

[page-break]

Ontdek de kersttrends van 2018

Misschien wilt u zich vast voorbereiden op uw bezoekje aan de kerstshow van Rijmenants in Antwerpen. Maak alvast kennis met de kersttrends van 2018:

  • Groen. Deze trend is een variatie op de botanische kersttrend. Er wordt gewerkt met kerstdecoraties in verschillende tinten groen.
  • Bruin, blauw en wit. Combineer lichtblauw met lichtbruin en wit of donkerblauw met donkerbruin en wit. In het tweede geval creëert u een robuuste sfeer.
  • Roze en grijs. Deze kleuren zorgen voor een luxe uitstraling. U kunt dit idee ook gebruiken in uw interieur.
  • Moderne Kerst. Bij deze kersttrend wordt het klassieke kerstrood gecombineerd met moderne kerstdecoraties in kleuren als wit, lichtgroen en zilver.

De klassieke Kerst met decoraties in de kleuren rood, groen en goud blijft ook altijd populair!

Kerstbomen kopen in Antwerpen

Gaat u dit jaar weer een kerstboom in huis halen? Ook dit kan tijdens de kerstshow van Rijmenants. De populairste echte kerstboom is de Normann-spar. Deze boom dankt zijn populariteit aan zijn stevige takken die bijna geen naalden laten vallen. De traditionele kerstboom of Fijnspar blijft ook altijd populair. Deze boom is wat goedkoper, maar de naalden zijn scherp en vallen sneller uit. Wilt u uw kerstboom kunnen hergebruiken? Rijmenants heeft een hele ruime collectie kunstkerstbomen. De naalden zijn gemaakt van PVC en daardoor zijn de bomen heel natuurgetrouw. Kies de boom die u het mooist vindt, met of zonder verlichting!