Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Met een werkbroek van Engelbert Strauss kan je elke klus aan

Als je aan een klus begint, zorg je ervoor dat je het juiste gereedschap en materiaal hebt. Klaar om te beginnen? Nee, natuurlijk niet. De juiste kleding en schoenen zijn net zo belangrijk, want veiligheid mag niet worden onderschat. Of u nu timmert, een nieuw dak aanbrengt, snoeit of tuiniert: denk altijd eerst na over hoe u veilig kunt werken. In ieder geval zijn werkshorts altijd de perfecte basis om de klus te klaren.
 

Deze broek is geschikt voor alle klussers

Natuurlijk kunt u voor eenvoudige klussen liever oude kleren of overalls dragen. Beiden mogen vies worden. Maar bij gecompliceerder werk, en vooral bij het werken met apparatuur, is een werkbroek sterk aan te bevelen. Met de hoogwaardige werkbroeken van Engelbert Strauss kunt u elke klus aan en bent u goed beschermd. Want ook al wilt u de klus snel klaren, veiligheid moet altijd op de eerste plaats komen. En in een goede werkbroek kun je ook veel spullen kwijt, hoe praktisch!
 

Engelbert Strauss: het bedrijf

Het werd in 1948 opgericht in de Duitse deelstaat Hessen. Hun specialiteit is veiligheids- en andere werkkleding. In de loop van deze lange geschiedenis, waarin kwaliteit altijd voorop heeft gestaan, is het bedrijf uitgegroeid tot een groep met 1.200 werknemers.
 

Duurzame werkbroek

Werkbroeken zijn comfortabel. Dat is belangrijk, want een coole werkbroek mag u niet verhinderen uw werk te doen. Zelfs als het warm is, zitten ze helemaal niet in de weg. Zij zullen u altijd beschermen tegen ongelukken, uitglijden, vloeistoffen, enz. Vergeet nooit goed schoeisel te dragen als u werkt.

Die oude sportschoenen zijn waarschijnlijk het meest comfortabel, maar wat als er iets op je voeten valt? Daarom moet u degelijke werkschoenen kiezen: een eenmalige aankoop, maar wel een die jarenlang meegaat. En het is een gevoel van veiligheid, voor jezelf, voor de mensen om je heen en voor je tenen natuurlijk. Natuurlijk draagt u bij bepaalde werkzaamheden altijd geschikte handschoenen, eventueel een mondmasker, en een veiligheidsbril om uw ogen te beschermen.
 

Levensduur van werkshorts

Als het gaat om kleding en schoeisel die geschikt zijn voor doe-het-zelven, is duurzaamheid uiteraard ook een doorslaggevende factor. Wat is de gemiddelde levensduur van een werkshort? Dat is moeilijk te zeggen. Als een werknemer een gemiddelde werkbroek de hele dag draagt en intensief gebruikt, zal hij vier of vijf keer per jaar verslijten.

Als ze kiezen voor een werkbroek van hoge kwaliteit, kunnen ze wegkomen met twee. U bent misschien iets meer geld kwijt aan een goede werkbroek, maar u hoeft minder vaak een nieuwe te kopen. Ze kunnen zelfs uw hele werkzame leven meegaan, als u niet elke dag werkt.