Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Tuinontwerp: breng de buitenruimte tot leven

Heb je plannen voor een nieuwe tuin? Het aanleggen van een tuin start met het in kaart brengen van je wensen door middel van een tuinontwerp. Dit geldt als je net verhuisd bent naar een nieuwbouwhuis met alleen maar een zandvlakte, maar ook als je tuin verwilderd is en wel een opknapbeurt kan gebruiken. Dankzij de eigen tuinontwerpers van Gras en Groen verzeker jij je van een tuinontwerp waar jouw wensen alle ruimte krijgen!

Hoe belangrijk is het om je tuin te ontwerpen?

Een nieuwe tuin start met een goed doordacht plan. Dat is precies de reden waarom je kiest voor een tuinontwerp. De aanleg of renovatie van een tuin brengt namelijk de nodige investeringen met zich mee en het uiteindelijke doel is optimaal buitengenot. Dankzij een tuinontwerp breng je in kaart wat je mooi vindt, welke materialen je graag terugziet en ook is er ruimte voor een beplantingsplan. Met een tuinontwerp houd je ook gemakkelijker grip op het beschikbare budget. Lukt het opstellen van je tuinplan niet alleen? Een goede reden om een tuinontwerp te laten maken door Gras en Groen.

Tuinontwerp laten maken door Gras en Groen

Gras en Groen streeft naar perfectie en dit maakt het aantrekkelijk om samen met dit hoveniersbedrijf je tuin te ontwerpen. Er is een breed scala aan mogelijkheden en een vleugje magie van de tuinontwerpers doet altijd wonderen! Wil je een kindvriendelijke tuin voor je huishouden of zie je graag een dakterras op een plat dak? Gras en Groen denkt in alles met je mee en gaat met een tuinontwerp aan de slag in een stijl die jou aanspreekt.

Integreer cortenstaal in je tuin

De tuin is een fijne plek dankzij het vele groen, maar wordt pas echt een oase wanneer je er optimaal kunt ontspannen en genieten. Creëer charme in je tuin door middel van cortenstaal. Dit is een onderhoudsarme metaallegering en bijvoorbeeld verkrijgbaar in wanden. Bij uitstek geschikt voor het maken van secties in de tuin. Gebruik een cortenstaal wand daarom als verdeler of plaats het op de erfgrens. Privacy en bescherming tegen de wind krijg je er gratis bij!

Cortenstaal borderranden en plantenbakken

Wil je cortenstaal ook op andere manieren terug laten komen in je tuinontwerp? Kies voor het plaatsen van cortenstaal borderranden. De stijlvolle borderranden zijn ideaal om een gazon, perk, vijver of terras af te bakenen. Cortenstaal is er ook in de vorm van bloemen- en plantenbakken. Gras en Groen verkoopt meerdere cortenstaal plantenbakken voor allerlei soorten beplanting. Neem een kijkje in de webshop, bestel de cortenstaal borderranden en cortenstaal plantenbakken online en laat alles gemakkelijk bij je thuisbezorgen.

Plaats een watertafel van cortenstaal

Meer rust en ontspanning in de tuin? Plaats een watertafel van cortenstaal in de buitenruimte. De fontein is onderhoudsarm, terwijl het kabbelende water een rustgevende werking heeft op je gemoed. Ledverlichting zorgt daarnaast voor extra sfeer. Gaat je hart hier sneller van kloppen? Integreer vooral een watertafel in je ontwerp.

Laat je dromen uitkomen dankzij Gras en Groen

Een tuinontwerp laten maken waar je écht blij van wordt? Bespreek je wensen met de tuinontwerpers van Gras en Groen. Zij dragen zorg voor een goede basis en weten precies hoe je een exclusieve tuin verwezenlijkt die aansluit op je wensen. Beschik je over een gedetailleerd plan? Start direct met het bestellen van cortenstaal elementen in de webshop om de tuin smaakvol in te richten!