Vind jouw tuincentrum

Zonwering top 5

We zien de zon gelukkig steeds vaker en wat is nu leuker dan échte zomeraankopen doen? U geniet immers extra van het fijne weer als uw terras of balkon hier helemaal op is afgestemd. Daarom gaan we het vandaag hebben over zonwering.

Op TuincentrumOverzicht.be kunt u online de producten van diverse aanbieders vergelijken en bestellen. Daarnaast verzamelen wij recensies van tuincentra én producten. Vandaag zetten we 5 zonweringproducten op een rijtje die de hoogste beoordelingen hebben gekregen op TuincentrumOverzicht.be. Voor het complete aanbod kunt u ook in het overzicht zonwering kijken.

1.Leco oprolbaar windscherm

Dit oprolbare windscherm van gepoedercoat aluminium doet prima dienst als zonwering! Kies de juiste positie uit en u profiteert van een fijne schaduw.

 [page-break]

2.Leco paravent 3-delig

Dit 3-delige scherm zet u neer op de gewenste plaats om zeker te zijn van schaduw. De combinatie van geweven kunststof en gepoedercoat staal maakt het op een sfeervolle manier mogelijk om uit de wind én in de schaduw te zitten.

{{Ads.getFor("News Message BE")|raw}}

3.Leco dubbel oprolbaar windscherm

Met dit dubbele windscherm creëert u de ideale zithoek om uit de wind en in de schaduw te zitten. Dit scherm is eenvoudig te verplaatsen zodat u op ieder moment de ideale positie uit kunt kiezen!

 [page-break]

4.Balkon zonwering

Ook op het balkon kan de zon af en toe té veel worden. Gelukkig is daar speciale zonwering voor. U bevestigt het scherm aan de zijkant van het balkon, zodat u precies de juiste schaduw heeft!

5.Balkon zonwering oprolbaar

Oprolbare zonwering voor het balkon is precies af te stellen naar uw wensen. U bevestigt deze aan de muur en daarna kiest u precies waar u de schaduw wenst. Klaar om te genieten!

Bent u al klaar voor de zomer?