Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Zwemparadijs en waterpret in eigen tuin

Coronacrisis en klimaatverandering... Zucht. Voorlopig kunnen we niet op vakantie en misschien wordt het deze zomer wel weer opeens 40 graden Celsius. Maak van de nood een deugd en verander uw eigen achtertuin in een subtropisch zwemparadijs, goed voor uren waterpret met de kinderen en hun of uw eigen vrienden. Heerlijk, zorgeloos ontspannen en samen genieten van een verfrissende plons in uw privézwembad. Tegenwoordig is het assortiment zwembaden voor in de tuin groter dan ooit. Er bestaan zelfs opblaasbare jacuzzi's.

Bestway zwembaden: vakantie in eigen tuin

Wie droomt er nu niet van een Bestway zwembad in de tuin? Het garandeert een instant vakantiegevoel, meer dan welkom in deze bizarre tijden. Veel mensen zullen ook mooie jeugdherinneringen hebben aan warme, lome zomerdagen urenlang plonsen en spetteren in een simpel opblaasbadje of zelfs in een met water gevulde plastic zandbak. Samen met broertjes, zusjes, vriendjes of buurkinderen zorgeloos spelen en plezier maken...

 

Een ingebouwd zwembad vraagt veel werk, een grote tuin en een flink budget. Maar als u kiest voor een bovengronds zwembad is vrijwel alles mogelijk, voor elk formaat tuin en in elke prijsklasse. Een vlakke, stevige ondergrond is de enige vereiste. Er is ruime keuze uit verschillende typen zwembaden, zoals makkelijk installeerbare opzetzwembaden en opblaasbare zwembaden, van verschillende maten, materialen, vormen en kleuren.

De vele voordelen van een opzetzwembad

  • Aanzienlijk goedkoper dan een ingebouwd zwembad
  • Verkrijgbaar in verschillende prijsklassen (met een geweldige prijs-kwaliteitsverhouding)
  • Verkrijgbaar in diverse formaten, ook in kleine afmetingen, geschikt voor de kleinste tuin  
  • Eenvoudige installatie: makkelijker, sneller en goedkoper op te zetten dan een ingebouwd zwembad
  • Flexibel: indien gewenst kunt u het opzetzwembad verplaatsen naar een andere plek in de tuin. U kunt het ook meenemen wanneer u verhuist. En opbergen wanneer de winter zich aandient
  • Duurzaam: uitgerust met een sterke liner gaan opzetzwembaden, zoals die van Bestway, jarenlang mee
  • Makkelijk te onderhouden: u kunt overal makkelijk bij
  • Keuze uit tal van praktische en luxe accessoires, zoals een zwembadladder, warmtepomp en afdekzeil

Goud van hout

De meeste van bovengenoemde voordelen gelden natuurlijk ook voor een opblaasbaar zwembad. Dan zijn er ook nog houten zwembaden, die zowel bovengronds als ingebouwd geplaatst kunnen worden. Zelfs gedeeltelijk in de grond ingraven is mogelijk. U kunt kiezen tussen diverse vormen, afmetingen en linerkleuren. Bouwt u het zwembad in, dan wordt het standaard uitgerust met een houten kader met FSC keurmerk. Op deze manier oogt het zwembad prachtig in  harmonie met de natuurlijke omgeving van uw tuin. Met houten zwembaden kunt u ook heel veel jaren van waterplezier en een echt vakantiegevoel in eigen tuin genieten. Ook deze zwembaden kunt u voorzien van een warmtepomp, afdekzeil of een extra zwembadladder. 

Neem gerust een sprong in het diepe

Wanneer u een zwembad gaat aanschaffen is het belangrijk dat u zich goed laat informeren en adviseren zodat u vanaf de eerste warme lentedag van uw privézwembad en van eindeloze waterpret kunt genieten, al dan niet met uw kinderen of beste vrienden. Vier dit jaar maandenlang heerlijk vakantie in uw eigen achtertuin.

Bol AlgemeenBol Algemeen