Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Bestrating assortiment dms gardensupply

Bestrating

dms gardensupply in zelzate staat voor u klaar om u te adviseren over de diverse mogelijkheden bij bestrating. Of u nu op zoek bent naar bestrating voor uw oprit, terras of tuinpaden, bij dms gardensupply bent u aan het goede adres. Het ervaren team heeft service hoog in het vaandel staan en zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

Bestrating kopen bij dms gardensupply

Er zijn diverse variaties mogelijk bij bestrating zoals bijvoorbeeld:

  • Tuintegels
  • Sierbestrating
  • Natuursteen
  • Klinkers
  • Gebakken bestrating
  • Tegels met een beton- of houtlook
  • Kant- en opsluitbanden

Of u een strakke eenheid in uw tuin wilt of juist meer op zoek bent naar een speels ontwerp, niets is te gek en alles is mogelijk. Leg de nadruk op een bepaalde plek, vorm of lijn om de bestrating perfect op de sfeer van uw huis en tuin aan te passen. Wilt u weten of dms gardensupply de tuintegels, klinkers of sierbestrating verkoopt waar u naar op zoek bent ga dan langs bij dit tuincentrum in zelzate of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk het complete assortiment aan tuinartikelen aan om uw tuin volledig mee te kunnen bestraten. Het zou zonde zijn als u voor niets op pad gaat.

 

Contactgegevens en openingsuren van dms gardensupply

Voor de openingsuren, adres- en contactgegevens van dms gardensupply in zelzate kijkt u op de pagina van dms gardensupply op onze website. U kunt hiervoor op vorige klikken als u daar vandaan komt of zoek op de vestigingsplaats of de naam van het tuincentrum rechtsboven via de 'snel zoeken' functie. 

 helpt u graag verder!in zelzate dms gardensupplyzodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Oost Vlaanderen bij dms gardensupply Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in 

 

dms gardensupply

akker 18
zelzate, 9060

093302250info@dmsgardensupply.be