Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow Assortiment Groenservice Hooghe BVBA

Kerstshow

Bij Groenservice Hooghe BVBA in Waregem kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Groenservice Hooghe BVBA

Groenservice Hooghe BVBA heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Groenservice Hooghe BVBA.

Wilt u weten of Groenservice Hooghe BVBA in Waregem de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Groenservice Hooghe BVBA

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Groenservice Hooghe BVBA? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Groenservice Hooghe BVBA in West Vlaanderen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Groenservice Hooghe BVBA in Waregem.

Groenservice Hooghe BVBA

Logo Groenservice Hooghe BVBA