Zwanenburg Kies andere plaats
Vandaag geopend

Momenteel gesloten

Openingstijden
  • Ma09:00 - 18:00
  • Di09:00 - 18:00
  • Wo09:00 - 18:00
  • Do09:00 - 18:00
  • Vr09:00 - 18:00
  • Za09:00 - 17:00
  • ZoGesloten
Openingstijden notitie

Gesloten van maandag tot vrijdag tussen 12:00 en 13:00.

Het Vlaams Zaadhuis
(9) Beoordelingen

Logo Het Vlaams Zaadhuis

Beoordelingen Het Vlaams Zaadhuis

Beoordeling
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Cocquyt 22-05-2020

1 bezoeker vond deze beoordeling nuttig

Totaal:

Een winkel waar totaal verkeert advies gegeven moet . Niet de klant maar de kassa telt . Geen winkel om aan te raden .Ben niet tevreden.
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

De Geyter Edgard 28-06-2019

0 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

Er word niet rond de pot gedraaid , eerlijk advies moet kunnen !! Niet klant vriendelijk ???? Als je jou 15min moet bezig houden met elke klant die graag zijn babbeltje doet, tja !! dit is 1van de betere tuincenters die ik ken !!
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

Sofie 29-04-2017

7 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

Het assortiment is ok, maar veel is vaak uitverkocht en het zaaigoed is ook niet fantastisch, heb betere opbrengsten gehad. Maar na de slechte ervaring die ik met deze website had ga ik hier toch nooit meer van bestellen. Lijkt me een tamelijke frauduleuze bedoeling. Toen ik mijn zaadjes had besteld bleek dat mijn pakketje ergens anders toegekomen was. Ik heb herhaaldelijk de winkel proberen te bereiken, via mail en telefoon maar kreeg nooit antwoord. Gelukkig is het pakketje nog terecht gekomen maar niet dankzij hun service. Ook moet je via overschrijving betalen wat in deze tijd toch niet meer gedaan wordt... In ieder geval mijn vertrouwen zijn ze kwijt en ik raad iedereen aan ergens anders te bestellen!
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

steven 24-08-2016

14 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

In februari een bestelling geplaatst. Na levering en betaling stel ik vast dat een lamp niet werkt. Meermaals getelefoneerd maar ze waren steeds onbereikbaar. Via het contactformulier op hun eigen website dit gemeld en nooit antwoord gekregen. In juni een eerste maal aanmaning gehad, terwijl ik al maanden ervoor betaald had. Na e-mailcontact werd me beloofd om alles uit te zoeken, en verder geen antwoord ontvangen... tot augustus wanneer ik een halve dreigbrief mocht ontvangen van dit bedrijf. Opnieuw werd er onterecht gesteld dat ik niet betaald zou hebben. Mijn emails met vraag tot uitleg werden nooit beantwoord. In verschillende e-mails ook gevraagd om mijn klacht te beantwoorden... nooit reactie gekregen. Nu zullen ze een advocaat inschakelen... Kafkaiaans!
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

Gilbert Van Hoey 02-04-2016

8 bezoekers vonden deze beoordeling nuttig

Totaal:

Ik had als nieuwe klant, begin januari 2016, een bestelling geplaatst via mijn computer. De zaden zijn van uitzonderlijke goede kwaliteit, echter.... ik heb tot 30 maart moeten wachten om mijn bestelling toegestuurd te krijgen. Dit gebeurde na een telefonische rappel. Mijn diverse email-berichten in feb. en maart waren immers zonder gevolg gebleven. Wat is hier fout gelopen?
Assortiment:
Dienst:
Prijs:
Algemeen:

Was deze review nuttig voor jou?

Wat vind jij van Het Vlaams Zaadhuis?