Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstversiering assortment Hobby et Jardin

Kerstversiering

Bij Hobby et Jardin in Dottenijs (Moeskroen), bieden ze een zeer gevarieerd assortiment van kerstversiering en kerstdecoratie. Laat uw huis schitteren met de mooie kerstversiering van Hobby et Jardin. Van sfeervolle kaarsen tot indrukwekkende kerstboompieken, u kunt hier volop inspiratie opdoen voor uw eigen kerstpaleis. Vraag de medewerkers om u te adviseren over de mogelijkheden.

Kerstversiering kopen bij Hobby et Jardin

Kerstversiering is in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Hobby et Jardin in Dottenijs (Moeskroen) de kerststal, het kersthuisje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstversiering.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Hobby et Jardin

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Henegouwen bij Hobby et Jardin zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Hobby et Jardin in Dottenijs (Moeskroen) helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Hobby et Jardin

Geallieerdenlaan 101
Dottenijs (Moeskroen), 7711

056 48 40 84info@hobbyetjardin.be