Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Grondproducten assortment Horta Brasschaat

Grondproducten

Bij Horta Brasschaat in Brasschaat kunt u grondproducten kopen voor in uw tuin. Essentieel voor goede wortelontwikkeling is de grond waarin uw plant groeit. Het is daarom belangrijk om bij het poten altijd geschikte tuinaarde of potgrond bij de wortels toe te voegen. Met een ruime keuze aan grondproducten kunnen ze u bij Horta Brasschaat in Brasschaat, Antwerpen goed helpen bij het creëren van de optimale omstandigheden voor uw planten.

Grondproducten kopen bij Horta Brasschaat

Grondproducten zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Brasschaat in Brasschaat de compost, tuinaarde of bodemverbeteraars verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in grondproducten.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Brasschaat

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Horta Brasschaat zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Brasschaat in Brasschaat helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Brasschaat

Miksebaan 195
Brasschaat, B-2930

03/6518060brasschaat@horta.org