Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Horta Kuringen

Kerstcadeautjes

Bij Horta Kuringen in Kuringen kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Horta Kuringen in Kuringen heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Horta Kuringen. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Horta Kuringen

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Kuringen in Kuringen de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Kuringen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Horta Kuringen zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Kuringen in Kuringen helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Kuringen

Zolderse Kiezel 64
Kuringen, 3511

011/25 08 25kuringen@horta.org