Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstshow assortment Horta Oudenaarde

Kerstshow

Bij Horta Oudenaarde in Oudenaarde kunt u de kerstshow bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow bezoeken bij Horta Oudenaarde

Horta Oudenaarde heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Horta Oudenaarde.

Wilt u weten of Horta Oudenaarde in Oudenaarde de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Oudenaarde

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Horta Oudenaarde? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Horta Oudenaarde in Oost Vlaanderen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Horta Oudenaarde in Oudenaarde.

Horta Oudenaarde

Westerring 45
Oudenaarde, 9700

055/31 44 60oudenaarde@horta.org

Rating