Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Back to the overview

Kerstcadeautjes assortment Horta Rillaar

Kerstcadeautjes

Bij Horta Rillaar in Rillaar kunt u kerstcadeau's kopen voor uw familie en vrienden. Horta Rillaar in Rillaar heeft een uitgebreid assortiment van mooie en originele kerstcadeautjes denk dan bijvoorbeeld aan fotolijstjes, beelden, kaarsen, klokken en ornamenten. Vind het perfecte kerstcadeau voor uw moeder, vader, kinderen of partner bij Horta Rillaar. 

Kerst feestwinkel

Kerstcadeau's kopen bij Horta Rillaar

Kerstcadeau's zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Horta Rillaar in Rillaar de kunstbloemen, deurmatten of kaarsen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in cadeau artikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Horta Rillaar

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Horta Rillaar zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Horta Rillaar in Rillaar helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Horta Rillaar

Diestsesteenweg 636
Rillaar, 3202

016/50 00 06rillaar@horta.org

Rating