Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kamerplanten assortment Jardinerie de L'Amblève

Kamerplanten

Bij Jardinerie de L'Amblève in Aywaille kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Jardinerie de L'Amblève in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Jardinerie de L'Amblève in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Jardinerie de L'Amblève

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Jardinerie de L'Amblève in Aywaille de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Jardinerie de L'Amblève

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Luik bij Jardinerie de L'Amblève zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Jardinerie de L'Amblève in Aywaille helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Jardinerie de L'Amblève

44, Dieupart
Aywaille, B-4920

0032-43845710la.jardinerie@skynet.be