Vind jouw tuincentrum

Back to the overview

Kerstshow assortment Oh'Green Louvain-la-Neuve

Kerstshow

Bij Oh'Green Louvain-la-Neuve in Louvain-la-Neuve kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Oh'Green Louvain-la-Neuve

Oh'Green Louvain-la-Neuve heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Oh'Green Louvain-la-Neuve.

Wilt u weten of Oh'Green Louvain-la-Neuve in Louvain-la-Neuve de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Louvain-la-Neuve

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Oh'Green Louvain-la-Neuve? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Oh'Green Louvain-la-Neuve in Waals Brabant. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Oh'Green Louvain-la-Neuve in Louvain-la-Neuve.

Oh'Green Louvain-la-Neuve

1-3, Rue du Génistroit (N4)
Louvain-la-Neuve, 1348

+ 32 (0) 10 48 94 89lln.info@ohgreen.eu