Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Kamerplanten assortiment Oh'Green Doornik / Tournai

Kamerplanten

Bij Oh'Green Doornik / Tournai in Doornik kunt u kamerplanten kopen voor in huis. Bij Oh'Green Doornik / Tournai in  helpen ze u graag in de keuze voor de beste kamerplanten, die aansluiten op uw wensen en situatie. Zoekt u namelijk een plant die voor het raam in de felle zon komt te staan dan heeft u een andere keuze ten opzichte van een kamerplant op een schaduwplek. Het deskundige personeel van Oh'Green Doornik / Tournai in  is u graag van dienst om u te adviseren in uw keuze.

Kamerplanten kopen bij Oh'Green Doornik / Tournai

Kamerplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Yucca
  • Varen
  • Lepelplant
  • Orchidee

Wilt u weten of Oh'Green Doornik / Tournai in Doornik de Areca, Aloe Vera of Ficus verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kamerplanten.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Oh'Green Doornik / Tournai

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Henegouwen bij Oh'Green Doornik / Tournai zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze en adviseren in de verzorging van de plant. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Oh'Green Doornik / Tournai in Doornik helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Oh'Green Doornik / Tournai

Chaussée de Lille 258
Doornik, B-7500

+ 32 (0) 69 23 33 07info.tournai@ohgreen.eu