Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Vijverartikelen assortment Ollevier & Co BVBA

Vijverartikelen

Bij Ollevier & Co BVBA in Oostham kunt u vijverartikelen kopen voor in uw tuin. Een vijver is een mooie toevoeging in uw tuin. Het zorgt voor extra sfeer en werkt rustgevend. U kunt het zo gek maken als u zelf wilt op het gebied van grootte, planten en vissen, dus er is altijd een geschikte variatie voor u beschikbaar.

Vijverartikelen kopen bij Ollevier & Co BVBA

Vijverartikelen zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Ollevier & Co BVBA in Oostham de waterplanten of fonteinen en ornamenten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in vijverartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Ollevier & Co BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij Ollevier & Co BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Ollevier & Co BVBA in Oostham helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Ollevier & Co BVBA

Tuinstraat 1, (zijstraat van Gerhees)
Oostham, 3945

003211347169info@ollevierenco.be