Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Over Tuincentrum Overzicht

Tuincentrum Overzicht is ontwikkeld door Garden Connect te Zwanenburg, gevestigd in Nederland. Tuincentrum Overzicht is de grootste online tuincentrumgids van België en biedt gegevens van vrijwel alle Belgische tuincentra. Jaarlijks komen er meer dan 3.000.000 bezoekers op Tuincentrum Overzicht!

Bij Tuincentrum Overzicht ziet u direct:

  • contactgegevens
  • openingsuren
  • routebeschrijving
  • recensies

Ieder tuincentrum kan een gratis vermelding krijgen op Tuincentrum Overzicht. Met een gratis vermelding kunt u uw eigen gegevens bijwerken, aanbiedingen plaatsen, uw Facebook en Twitter pagina promoten en reageren op recensies van bezoekers. Staat uw tuincentrum nog niet op Tuincentrum Overzicht? Meld u dan aan via het aanmeldingsformulier.

De productinformatie op Tuincentrum Overzicht biedt consumenten de unieke mogelijkheid om te zoeken naar tuincentra waar deze producten verkrijgbaar zijn. Klik hier voor meer informatie over de mogelijkheden om ook uw tuincentrum te vermelden in dit overzicht. 

Garden Connect levert online marketing oplossingen aan tuincentra in Nederland, Belgie, het Verenigd Koninkrijk en Ierland. Meer dan 175 tuincentra maken reeds gebruik van deze innovatieve oplossingen.