Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Barbecues assortiment Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen

Barbecues

Bij Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen in Rijkevorsel kunt u barbecues kopen zodat u heerlijk buiten kunt eten in uw tuin.

Een barbecue kopen bij Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen

Barbecues zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • houtskoolbarbecue
  • gasbarbecue
  • electrische barbecue
  • tafelbarbecue
  • smokers en rookovens

Wilt u weten of Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen in Rijkevorsel de barbecueaccessoires, het barbecuegereedschap of de barbecueaccessoires verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan op het gebied van barbecues.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen zodat zij u kunnen adviseren in uw zoektocht naar de perfecte barbecue voor uw situatie. Kijk eerst even naar de openingstijden en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen in Rijkevorsel helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pelckmans Rijkevorsel - Antwerpen

Gammel 77
Rijkevorsel, 2310, België

klantendienst@pelckmans.net