Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Terug naar het overzicht

Snijbloemen assortiment Pharman BVBA

Snijbloemen

Bij Pharman BVBA in Schoten kunt u bloemen kopen voor in huis of als cadeau. Afhankelijk van uw wensen kunnen de ervaren medewerkers van Pharman BVBA speciaal voor u een boeket samenstellen, zodat het goed aansluit bij de ontvanger of uw interieur.

Snijbloemen of boeketten kopen bij Pharman BVBA

Bloemen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

  • Snijbloemen
  • Boeketten

Wilt u weten of Pharman BVBA in Schoten de snijbloemen of boeketten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in bloemen.

 

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Pharman BVBA

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Pharman BVBA zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht.  Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vindt u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Pharman BVBA in Schoten helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Pharman BVBA

Paalstraat 321
Schoten, 2900

03 345 16 83pharman.bvba@aveve.be