Vind jouw tuincentrum

Bol AlgemeenBol Algemeen

Rodenburg Home & Garden Schoten

Brechtsebaan 591
Schoten, 2900

03- 6330488schoten@rodenburghomeandgarden.com

Laat een recensie achter

Wat vindt jij van Rodenburg Home & Garden Schoten?
  • Maandag09:00 - 18:00
  • Dinsdaggesloten
  • Woensdag09:00 - 18:00
  • Donderdag09:00 - 18:00
  • Vrijdag09:00 - 18:00
  • Zaterdag09:00 - 18:00
  • Zondag09:00 - 18:00

Zijn de openingstijden anders?

Laat het ons weten via de onderstaande knop.

Openingstijden aanpassen
Open vanaf
Sluit om
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag

Luc 2019-05-19 21:00:00

5 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Bezoek aan deze plantenzaak gaf me een gevoel van orde en netheid. Mooie zaak. Cafetaria was evenwel een teleurstelling. Dat men met zelfbediening werkt is nog aanvaardbaar. Alhoewel het merendeel van de aanwezige klanten geen jeugd meer kon genoemd worden. Maar ik zou wel kunnen verwachten dat wanneer je zelf garçon moet spelen, de prijzen ook hieraan aangepast zijn en dat je dus niet dezelfde prijs betaalt als in een professionele drankgelegenheid met service. Tenslotte moet een cafetaria in een plantenzaak geen doel op zich zijn om extra winst te maken. Maar wat ik helemaal niet aangenaam vond, was dat het meegeleverde bierglas slecht rook. Glazen moeten proper en reukloos zijn en mogen zeker niet de geur van afwaswater meedragen. Beschouw dit als een positieve opmerking om het in de toekomst beter te doen. Veel succes!
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Mommens 2017-05-14 14:41:00

2 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Ben 2 dagen na elkaar geweest, en steeds zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, als ook aan de kassa, Ook ben ik steeds vriendelijk tegen het personeel en bedankt ze steeds als ze mij helpen, . Ook een zeer grote keuze aan bloemen en planten. Voor mij SUPER tuincentre.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

martine 2015-12-31 18:00:30

3 bezoekers vonden deze review nuttig

Totaal:

Mooi, groot tuincentrum en veel keuze. De jongere mensen zijn vriendelijk maar de ouderen een heel pak minder. Ik herken wat Rudy schreef. Het ontbijt is heerlijk, alleen doe ik dat niet meer in de koudere periodes want dan is het ook koud binnen en houd je best je jas aan. De muziek staat er iets te hard om gezellig te kunnen praten. In de zomer is het heel leuk om er te zitten, heel rustgevend en lekker eten. Buiten is het echt heerlijk om te vertoeven met een hapje en drankje ! Veel parkeergelegenheid, zeker een pluspunt ! Ik vind het iets te duur, ik rijd dan voor 5 of 6 potten liever wat verder, dat haal ik eruit en heb dan een extra pot bloemen. Maar voor een geschenk of weinig aankopen zal ik er zeker kopen.
Assortiment:
Service:
Prijs:
Algemeen:

Was deze recensie nuttig voor u?

Bol AlgemeenBol Algemeen