Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstartikelen assortment Tuincenter Claes bvba

Kerstartikelen

Bij Tuincenter Claes bvba in Edegem kunt u kerstartikelen kopen voor binnen- en buitenshuis. Al een geruime tijd voor de kerstdagen kunt u bij Tuincenter Claes bvba terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstballen, kerstcadeautjes, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

Kerstartikelen kopen bij Tuincenter Claes bvba

Kerstartikelen zijn in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Tuincenter Claes bvba in Edegem de kersthuisjes, kerststal of kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuincenter Claes bvba

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Antwerpen bij Tuincenter Claes bvba zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Tuincenter Claes bvba in Edegem helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

 

Tuincenter Claes bvba

Drie eikenstraat 590
Edegem, 2650

03/ 440 85 74tuincenter.claes@proximedia.be