Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Kerstbomen assortment De Hollander

Kerstbomen

Bij De Hollander in Sint Truiden kunt u kerstbomen en overige kerstartikelen kopen om de feestdagen nog gezelliger te maken.

Kerstbomen kopen bij De Hollander

Kerstartikelen zijn vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of De Hollander in Sint Truiden de kerstverlichtingkerstversiering of kerstkransen verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in kerstartikelen.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van De Hollander

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Limburg bij De Hollander zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. De Hollander in Sint Truiden helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

De Hollander

Tongersesteenweg 47
Sint Truiden, 3800

011 68 33 67info@dehollander.be

Rating