Vind jouw tuincentrum

Sale Solden 2023Sale Solden 2023

Back to the overview

Tuinplanten assortment Van Diest NV

Tuinplanten

Bij Van Diest NV in Halle kunt u tuinplanten kopen voor in uw tuin. Of u nu een groene heg als afscheiding wilt tussen u tuin en de tuin van uw buren, wat fruitplanten in uw tuin wilt verwerken of wat mooie groenblijvers zoekt waar u ook in de winter plezier van hebt, bij dit tuincentrum bent u aan het goede adres.

Tuinplanten kopen bij Van Diest NV

Tuinplanten zijn er in vele soorten, maten en variaties verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld eens aan:

Wilt u weten of Van Diest NV in Halle de groenteplanten, éénjarige planten of haagplanten verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum of neem contact met ze op. Niet ieder tuincentrum biedt namelijk een even compleet assortiment aan in planten voor uw tuin.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Van Diest NV

Ze hopen u binnenkort te mogen verwelkomen in Vlaams Brabant bij Van Diest NV zodat zij u kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze. Kijk eerst even naar de openingsuren en de adresgegevens zodat u niet hoeft te zoeken en verzekerd bent van persoonlijke aandacht. Wilt u liever eerst contact opnemen per e-mail of telefoon? Dat kan natuurlijk ook! Onder de contactgegevens vind u onder andere het telefoonnummer en e-mailadres. Van Diest NV in Halle helpt u graag verder! Typ de naam van het tuincentrum rechtsboven op deze pagina in het veld ‘Snel zoeken’ in en vindt alle informatie die u zoekt.

Van Diest NV

Ninoofsesteenweg 39
Halle, 1500

023611416johan@vandiest.be