Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Think Pink Smile actiedag bij Eurotuin Deinze

24 May 2012
Think Pink Smile actiedag bij Eurotuin Deinze

Als Think-Pink 50.000 glimlachen van mensen kan fotograferen via de speciale fotobox dan ontvangen ze van hun partner Silan niet minder dan 50.000 euro. Bovendien kan je als deelnemer zelf in de prijzen vallen. Elke week is er immers een "smile van de week".

Waarom Smiles?
Borstkanker is geen lachertje, dat weet elke lotgenote en haar omgeving maar al te goed. Toch is het belangrijk om positief vooruit te blikken. Ook voor de omgeving. Zowel tijdens als na de behandeling is een positieve houding een pluspunt om opnieuw met volle moed naar de toekomst te kijken. Niet altijd makkelijk maar de directe omgeving van de borstkankerpatiënt kan daar een belangrijke rol in spelen. Think Pink wil met deze Think Positieve campagne dan ook iedereen een hart onder de riem steken en wat extra morele steun verlenen tijdens en na de behandeling voor borstkanker, en samen positief vooruit blikken.  

Lees verder