Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Handig: een kamerplant die ook naar buiten kan

15 May 2017
Handig: een kamerplant die ook naar buiten kan

Een plant met een subtropische uitstraling die zowel binnen als buiten kan..... Dat klinkt goed toch? Bent u benieuwd? Wij hebben weer een leuke video waarin Jurgen u alle ins en outs vertelt! Een beter voorbeeld van de binnenstebuiten planten is er niet.

Hoe leuk is de afwisseling van binnen naar buiten? Grenzen vervagen en u kunt veel meer experimenteren! Met deze plant, de Cordyline kan het allemaal! Helemaal winterhard is hij niet, maar matige winters overleeft hij zeker. Hij kan daarna nog doorgroeien tot zo'n 2 meter! In de video laat Jurgen 2 varianten zien én vertelt hij nog veel meer over de Cordyline! Bent u benieuwd met welke planten u de Cordyline kunt combineren en wat voor grond deze nodig heeft? Het komt allemaal aan bod!

Water, liefde en plantenvoeding zijn dus het belangrijkste. Gaat u het uitproberen, zo'n binnenstebuiten plant? Combineer met andere planten tot een tropische, stoere, of juist stijlvolle uitstraling.