Zwanenburg Kies andere plaats
Nieuwsbrief

Iedere maand een nieuwsbrief vol inspiratie, tuintips & exclusieve kortigen in tuincentra en voor webshops? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief!

Terug naar het overzicht

Kerstshow Assortiment Tuin en Dier Verheyen Koen

Kerstshow

Bij Tuin en Dier Verheyen Koen in Loenhout kunt u de kerstshow van 2017 bezoeken om alvast heerlijk in de sfeer van de feestdagen te komen. U kunt hier terecht voor uw kerstinkopen: kerstbomen, kerstcadeautjes, kerstballen, kerstverlichting en een ruim assortiment aan kaarsen en andere sfeerartikelen.

De kerstshow van 2017 bezoeken bij Tuin en Dier Verheyen Koen

Tuin en Dier Verheyen Koen heeft een mooie kerstshow in 2017 voor u klaarstaan. U hoeft dus niet per se ver weg om u te laten inspireren! Geniet van de prachtig opgetuigde kerstbomen, complete kerstdorpen, mooi versierde kerstkransen en ingerichte kerststallen. Of u nu jaarlijks alles nieuw koopt of u alleen een dagje uit wilt. U kunt zich goed vermaken bij de kerstshow van Tuin en Dier Verheyen Koen.

Wilt u weten of Tuin en Dier Verheyen Koen in Loenhout de kerstversiering, het kerstcadeautje of de kerstverlichting verkoopt waarnaar u op zoek bent? Ga dan langs bij dit tuincentrum, bezoek de website of neem contact met ze op via de contactgegevens op Tuincentrum Overzicht.be.

Contactgegevens, openingsuren en klantbeoordelingen van Tuin en Dier Verheyen Koen

Zoekt u de openingsuren of ervaringen van andere klanten met Tuin en Dier Verheyen Koen? Klik hierboven dan op de knop "Terug naar het overzicht". Daar vindt u de actuele openingsuren en andere informatie over Tuin en Dier Verheyen Koen in Antwerpen. Zelf kunt u ook uw ervaringen delen, bijvoorbeeld over de kerstshow van Tuin en Dier Verheyen Koen in Loenhout.

Tuin en Dier Verheyen Koen

Logo Tuin en Dier Verheyen Koen